Tyck till om Lövekulle Stationsstad!

Vi ser gärna att fler är med och utvecklar Lövekulle Stationsstad. Projektet är presenterat för Alingsås Kommun med vilka vi för en löpande dialog gällande den fortsatta utvecklingsresan.  En resa som vi hoppas att även du vill vara med på? Vare sig du är företagare, föreningsmänniska eller en engagerad privatperson så är dina tankar och idéer viktiga för projektet. Låt oss därför kroka arm för Alingsås bästa! Slå oss en signal, skicka ett mail eller svara på formuläret nedan. Kontaktuppgifter för konkreta frågor hittar du under rubriken Kontakt.

Kryssa i rutorna vad som är viktigt för dig när det gäller utvecklingen av Lövekulle Stationsstad. I fritextrutan nedan kan du komplettera med sådant som vi inte fått med men som är av stor vikt för dig.

Jag/vi är intresserad av:

Kryssa i om du kan tänka dig att bosätta dig i Lövekulle Stationsstad i framtiden och prioritera de fem för dig viktigaste punkterna för utvecklingen av området. Även om du inte vill bo på platsen så är det viktigt att få reda på hur du ser på utvecklingen.

Ja, jag kan tänka mig att bosätta mig i Lövekulle Stationsstad i framtiden.
Badplats
Båtplats
Barnomsorg
Äldreboende
Villatomt
Hyresrätt
Bostadsrätt
Restauranger
Handel
Skogsområden
Promenad/strövområden
Marina
Strandpromenad
Skola och förskola
Sportanläggningar
Tågstationen
Gång- och cykelvägar